Нова година - Дубровник

» Акуално

imagesCA04DSMQ538 лв


Тип екскурзия: Екскурзия
Вид транспорт: Самолетна екскурзия
Дестинация: Хърватия
Категории екскурзии: Самолетни екскурзии - новогодишни
Град: Дубровник Мостар

Програма

ПЪРВИ ДЕН Изпращане на летище София от представител на туроператора за полет от София до Дубровник. След кацане на летище Дубровник Ви очаква представител на туроператора в Хърватска за трансфер до избрания от Вас хотел. Разполагате със свободно време или възможност за организирано посещение с професионален екскурзовод на историческата част на Дубровник срещу допълнително заплащане:Очаква Ви невероянтата атмосфера зад крепостните стени на Дубровник -много история, култура, красота, неповторими природни и архитектурни композиции, музеи, галерии, както и един от най-впечатляващите в света аквариуми.Нощувка.

ВТОРИ ДЕН Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за целодневна екскурзия до Черна гора с професионален екскурзовод - срещу допълнително заплащане: Предстои Ви среща с друга европейска страна и несравнимата красота на Которския залив, островчето „Богородица на скалата", Будва... Ден, в който ще натрупате незабравими впечатления, но и ще посрещнете в перлата на Адриатика - едно от най-романтичните места на света, своята щастлива 2014-та година.

ТРЕТИ ДЕН Закуска в хотела. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до остров Корчула с професионален екскурзовод - срещу допълнително заплащане: След пътуване с автобус и ферибот пред Вас ще застане островът, за който се носят най–много легенди, смятан за родно място на известния пътешественик и писател Марко Поло, островът на рицари, рибари и каменоделци, място, в което не можете да останете равнодушни към историята, природните пейзажи и атмосферата, която Ви обгръща. Или възможност за целодневна екскурзия до Мостар с професионален екскурзовод. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН Закуска в хотела. Свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летище Дубровник за полет до София. Завръщане в България.
Отстъпка 8% от пакетната цена,ако напривите резервация до 01.11.2013г! 30.12.2013-02.01.2014 Информация за хотели и цени може да видите на прикачения документ.

Цените са в евро.

Дати и цени

Цената включва:

  • Изпращане на летище София
  • Самолетен билет
  • Посрещане на летище Дубровник
  • Трансфер: летище-хотел-летище.
  • Настаняване за 3 нощувки на съответната база
  • Медицинска застраховка

Цената не включва:

  • Летищни такси
  • Горивна такса

Fiesta-logo

SB-GH-logo

Iglika